Fred och Kärlek!

Yes, idag börjar det äntligen. Jag känner mig som ett barn på julafton, eller okej då, jag känner mig som mig själv på julafton. Om några timmar ska jag packa in mig i bilen tillsammans med Lissel och Erik och brumma iväg till Fias lägenhet i Borlänge. För där ska vi övernatta under årets PEACE AND LOVE-FESTIVAL!

Förra året fick jag och Klas tyvärr vårat tält nertrampat. Troligtvis orsakades detta av något av följande fenomen: 1. Några ligister 2. Fyra fulla fjortisar 3. En hjord med renar 4. Bökande grisar som letade efter sprit 5. Ett gäng dumma personer som ville göra snälla människor ledsna genom att sitta på deras sovhus. Därför är jag glad över att Fia och Victor är så snälla som låter oss sova hemma hos dem i år istället. Ett till plus är att vi får mycket närmare till området!

Iallafall, detta ska bli hur kul som helst tror jag!

<3<3<3

Årets springschema på P&L!

Men åj. Peace and love släppte spelschemat nu ikväll. På torsdagen hinner jag nog se allt jag vill. Men fredag och lördag... Allt krockar hela tiden ser det ut som. Jag får nog ta på mig springskorna och svettbandet om jag ska hinna och orka kuta runt för att se alla små snuttar av spelande band jag vill se. Crap. Mega crap!

Nattens I-landsproblem, måntro?

<3<3<3

Prick!

När jag var i Stockholm på körresa för några månader sedan köpte jag en hur-snygg-kudde-som-helst-kudde på HM. När jag kom hem kom jag dock på att jag skulle ha köpt två. För den är lite liten och det är ju bättre att vara två i soffan än en, ju. Men idag, när jag fikade på Café-peace&Love med Fia och även såg deras hemliga spelningar med band som ska spela på festivalen (det var Stiko Per och två till grabbar som inte sa vad de hette), så fick jag min lite försenade födelsedagspresent av henne. Och gissa vad? Det var två sådana kuddar! Så nu har jag inte bara en, eller två, utan tre mjuka saker som ska pryda min framtida vardagsrumssoffa. Tänk vilka bra vänner man kan ha, alltså!


Jag fick både en vit och en rosa!


<3<3<3


16 juni, minsann!

Ända sedan jag bröt benet den 16 mars för mångamånga år sedan har nummer 16 varit mitt otursnummer. (jag vet, jag är lite vidskeplig av mig). Men för prick två år sedan blev helt plötsligt talet 16 det bästa i världen. För då, just då bestämde sig jag och Klas för att vi skulle vara ihop. Två år. Fort har det gått och underbart och fint har det varit.

Så, ikväll har vi firat. Jag med Grey's Anatomy-avslutning och ett snabbt glas vin hemma hos min moster som fyller år idag! (det blev dubbelt firande alltså), och Klas med kall öl alldeles för många mil bort. Men det funkar också, fast man inte är i samma land.


En puss på berget med bästa utsikten i Göteborg, bara för att de senaste två åren har varit de besta ever.

<3<3<3

Thailand

På söndag åker Klas till Thiland, och han är för fin. I Lördags bjöd han mig på en överraskningsmiddag på Coco Thai. För honom ett smakprov på vad han ungefär ska äta resten av juni och för mig den lilla bit av Thiland jag kommer få, iallafall i år. Den middagen var det bästa på länge. Jag får leva på det när han är borta, minsann.

Efter den fina middagen satte vi oss på en bar för att invänta Sara och Fia som vi skulle öla med lite senare. Där träffade vi en underlig karl som försökte analysera vårt förhållande. Det var spännande. Resten av kvällen var även den det bästa på länge. Det får jag leva på fram till Peace&love, minsann!


Friterad kyckling, mmmmmmums


<3<3<3

Gult!

Man behöver inte åka till skåne för att se gula fält, det räcker med att en cykeltur på Sjöbotten! (åkrarna utanför Rälta, för den som blir förvirrad, eller så)


Fast, det är ju inte raps direkt, utan maskrosor.

Men det är exakt lika fint ändå!

I helgen har jag annars jobbat på medeltidens snabbmatshak - Rältagårdens restaurang på Leksands medeltidsmarknad. Det var kul, men ont-i-ryggen-framkallande.

Johan hade sin konfirmation i söndags också, det var hur fint som helst och jag och Sofia sjöng i kyrkan. Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv för det, jag + mikrofon + en kyrka full med folk gör att mig svimfärdig och får mitt hjärta att slå ungefär 10000 slag i sekunden, men inte i takt till musiken. Men vad gör inte en syster för sin bror på en så stor dag?

Föresten har jag upptäckt en sak. För de flesta av er som kikar på det här genom en stationär skärm, så ser antagligen maskrosbilderna och allt annat på den här sidan väldigt överredigerat eller mörkt ut. Det är för att min lilla bärbara dator har mycket ljusare skärm än på många andra stora datorer, så på min skärm ser det bra ut.

Så att ni vet, ifall ni har tyckt att jag är kassare på att redigera bilder än vad jag egentligen är, haha.

Nu - uppsats.

<3<3<3

RSS 2.0