Fallet med den försvunna disktrasan

Beskrivning:
På morgonen upptäckte Anna att den för dagen innan nyutbytta disktrasan var borta. Klas hade inga svar på vart den kunde vara.

Misstänkta:
Anna: Historia av sömngående, kan ha gömt den/slängt den i sömnen.
Bella: Tycker om att bära saker i munnen.
Luna: Tycker om att bära saker i munnen.

Lösning:
Efter en grundlig sökning av lägenheten är nu disktrasan återfunnen. Fyndplatsen är lokaliserad: Under Klas och Annas säng. Bland stöldgodset fann man även både rena och lortiga stumpor, påsar, och en vante.

Brottsling:
Okänd.   ?




<3<3<3

Österrike!

Nu har jag kommit igång med mitt projekt, äntligen. Så nu följer fem jobbiga, stressiga och långa veckor där jag ska försöka få allt klart innan jag vecka 13 sätter mig på en buss till ÖSTERRIKE!

I Söndags ställde jag mig på skidorna för första gången på säkert ett år, ett roligt men muskeldödande återseende. Det är tur att Rusta finns, så att jag har min Crosstrainer, för nu ska jag träna skiten ur mig så att jag inte faller ihop av trötthet i någon glacärspricka på en alptopp någonstans.

Jag längtar, jag vill åka nu.

<3<3<3


Luna och Bella!

Jag är så glad över att vi har skaffat våra kattungar. De är så lätta att älska och så svåra att bli arg på när de jämt ska vara på diskbänken när man diskar eller väcka en när man sovit för länge.







Luna har dock de senaste dagarna blivit lite knäpp. Hon tror att hon är en hund ibland. Hon älskar att sno ihopknutna påsar från willys som hon bär runt med i munnen för att sedan morra åt Bella om hon kommer för nära. Jag tror vi har fått oss en liten hund-katt.

<3<3<3

Projekt

Det här med att hitta på ett projekt är inte så lätt. Vi ska göra ett stort sådant i ungefär sju veckor på kursen jag läser. Jag har klent med idéer och de få jag har känns för svåra eller för lätta eller för dåliga... Pitch på torsdag och tomt i skallen. Ingen bra kombination.

Jag ska försöka att antingen satsa på en animerad kortfilm för barn, eller en reklamfilm om någonting som jag inte vet än.

Annars då? Jag ska köpa en Crosstrainer och bli lika hurtig som Fia.

<3<3<3

Hej, vad kul att se dig igen!

Jodå, så det är kanske dags att börja skriva igen. Ett sista försök kanske? Jag är så dåligt på att skriva här. Kanske beror det på dålig inspiriaton, tråkigt liv eller full rulle hela dagarna. Eller så beror det på att jag hellre spenderar dagarna i soffan framför tv-serier. Hm, jag vet inte.

Det var då ungefär åtta månader sedan sist. Sedan sist har jag haft en varm och svettig sommar på Leksand Strand, varit i underbara Tallinn, flyttat ihop med min bästa Klas, börjat tredje terminen på Design av digitala medier där jag har slitit med 3D och annat, skaffat två söta missekatter och en del annat emellanåt.

Kort men effektiv uppdatering tycker jag.

Här är våra finingar!



<3<3<3

RSS 2.0