Ångbåtsbrygga!

Ojoj, humorn är på top denna lördagskväll!

Detta kallar jag en äkta ångbåtsbrygga:



HAHAHA!


<3<3<3

Tok-Cliff

Jag har länge undrat hur man sätter ihop flera bilder så att de rör på sig, och nu har jag äntligen lärt mig det!
Det är hur lätt som helst ju (nej, jag är inte så teknisk) om man använder sig av internets finurligheter.

Grejt tänkte jag, för då kunde jag äntligen lägga upp den här grejen:



Den krympte dock ihop sig lite, det är egentligen mycket högre han hoppar ifrån och han är inte så stor som det ser ut, haha.

<3<3<3

Lite snabbt, så.

Ojojoj, vilken snabb vecka det här var. Så snabb att jag inte har hunnit/orkat skriva någonting här. Därför blir det en snabbrepris, typ.

Förra fredagen var det Valborg, då såg jag på Vänner i min ensamhet och sparade firandet till dagen efter istället. Då blev det en tjejkväll med lammklappning och fyrverkeri och brasa som slutade i en badtunna och sedan bilåkning genom skogen med Anton och fulla jägare. Det är underligt hur saker kan sluta, men det var kul iallafall.

I måndags följde jag med som sällskap när Anton skjutsade Matilda till Värmland. Resten av veckan jag haft ont i huvudet, sett på Vänner, haft ont i kroppen, pluggat för lite, städat stugor hemma hos farmor och farfar, varit hemma hos Klas och haft ont i huvudet, ätit smörgåskrasse, varit glad för Fias skull, varit på fotokurs, haft ont i huvudet och gjort ett kap när jag köpte en lampa på tullavippan för 30 spänn, haft ont i huvudet, jobbat på en hemlis, sparat pengar och slösat pengar, varit på middag hos bror min, sjungit lite och gjort massa mer saker som jag inte minns prick nu.

Men mest har ändå klagat över att jag har ont i huvudet, haha.



Lissels lilla flasklamm som heter Viggo!

<3<3<3

RSS 2.0