30:e augusti!

Hej!

Idag har jag börjat skolan igen. Design av digitala medier på högskolan dalarna. Det känns riktigt bra nu faktiskt, och jag kommer kanske till och med att bli någonting om tre år!

Just nu hoppar mitt hjärta hit och dit och min hjärna rullar runt i skallen, inte bara för att jag har börjat skolan, utan för att imorgon kommer antingen någonting väldigt bra att hända, eller så gör det inte det.

<3<3<3

Besvikelser och 80-tal!

Jag gick precis miste om en finfin lägenhet i Bullermyren, på grund av att den nuvarande ägaren dummade sig, väldigt mycket. Det känns fint. Som tröst köpte jag mig då en prickig klänning på tradera, för något måste man ju få.

I fredags var jag, fia och Rickard i Sågmyra för att shoppa loss på lager 157, eller, jag hade tänkt shoppa loss men det blev inte så många fynd. De hade Converse där, men jag har tydligen för små fötter. Det känns fint. Jag köpte istället 10 par strumpor, för något måste ju mina små fötter få.

Annars så vill Fia ha en 80-tals fest, och det säger jag ju inte direkt nej till. Att klä ut sig är ju aldrig tråkigt, och att jag har köpt en nästan ny locktång på loppis med massa roliga tillbehör som till exempel våffeltång, så blir det ju ännu roligare!

<3<3<3

Detta kan man se i Rättviken en onsdagskväll:


Små ankor som gillar skogaholmslimpa,


några båtar på rad,


en riktig husbåt,


och såklart, en bilbåt.

<3<3<3


väldigt djupt, eller bara väldigt gott.

Usch, jag mår illa. Jag är inte med barn och är inte magsjuk. Nej, jag har bakat muffins. När jag bakar muffins sparar jag alltid en massa smet i bunken som jag sätter i mig innan jag käkar minst tre av de nygräddade bullarna.

Varför, varför gör jag samma misstag om och om igen, trots att jag vet att illamåendet alltid kommer som en ovälkommen gäst efteråt?

ujuj, alla dessa otroligt djupa frågor utan svar.

<3<3<3

RSS 2.0