Pluggproblem!

Jag sitter hemma hos Klas och försöker plugga lite tyska. Det går inte så bra, om man säger så.

Istället sitter jag och drömmer om hur jag skulle reagera om jag vann 215 miljoner på lotto, tänker på den efterlängtade påskkryssningen på lördag och knäpper suddiga kort på en söt liten rådjursfamilj utanför fönstret.




<3<3<3

Lite, lite Idre.

Förra helgen var vi ju i Idre. (Bättre sent än aldrig att berätta, hm)

Jag märkte verkligen att jag har saknat att åka skidor. Trots att jag fick djävulskt ont i benen och resten av kroppen också, så var det så skitkul så det finns inte!

Fint väder hade vi också, och det var varmt, nästan t-shirtvarmt faktiskt.

En kväll trotsade vi våra bens klagan och begäran att få ligga i soffan och dega, och drog oss mot bowlinghallen där det väntade DISCOBOWLING! Vem som vann och kom sist behöver man väl inte säga, det är överflödig information, tycker jag...

Discobowling!

Sedan bastade vi, drack Irish Coffee på Pernilla Wibergs hotell, åt tacos och drack vin och kollade på världscupen i speedski som gick i Chocken. Dom är inte riktigt kloka.

En najs helg måste jag säga. Dumt bara att jag tog massa bilder från backen med min lilla olympus-kamera, vars usb-sladd jag har tappat bort! (Olympus är lite knepiga och vill inte använda samma usbgrejer som övriga världen.)

Nu ska vi snart grilla i spöregnet och dricka öl.

<3<3<3



Svänggänget!

Igårkväll var jag nog på årets bästa konsert. Min bror och hans band Svänggänget från hans jobb hade konsert i en totalt fullsatt bystuga.



De spelade så att luften nästan vibrerade och golvet skakade!

<3<3<3


Vårfrudagen!

Igår var det världens bästa felhörningsdag. Typ.



Mums att någon liten person hörde fel och trodde att det hette våffeldagen istället för vårfrudagen. Annars hade jag antagligen inte proppat mig full med fåfflor, glass och sylt igår.

<3<3<3

Converse

Förut skrev jag ju om den där kudden från Lagerhaus som jag så gärna ville ha. Nu, när jag läste en fjortistidning hittade jag en annons med de här skorna:



Får jag ingen kudde med Roy Lichtenstein-tryck kan jag vä ändå få ett par Converse?
Hahaaaha, lite fräna tycker jag allt att de är!

Imorgon ska jag ta på mig ett par blåa pjäxor istället, för ikväll åker vi nämligen till Idre!

<3<3<3

Cliff har hittat sig en ny sovplats!



Skönt? hm... men söt är han allt!

<3<3<3

Bolanche

Alldels strax ska jag och Maggie som jag har saknat så mycket sätta oss på tåget och åka och kika på Victor och Fias nya lägenhet som jag är väldigt avis på. Klädkammare, balkong och badkar - min dröm. haha! Sedan ska vi såklart fika.

Fikat är nog den enda anledningen än så länge som gör att jag längtar lite smått till våren och sommaren, då kan man ju sitta ute i solen. Men annars diggar jag vintern. 

<3<3<3

RSS 2.0